Menu

Beugelen

Veilig beugelen was nog nooit zo makkelijk! 

Makkelijk, veilig, snel en ook achteraf!
Ubbink heeft verschillende soorten kunststof beugels in het assortiment voor het veilig en snel monteren van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Dankzij de unieke ontwerpen kunt u snel positioneren, aftekenen, boren en vervolgens eenvoudig bevestigen. Voor het beugelen van rookgasafvoer- of luchttoevoerbuizen op de muur gebruikt u het vertrouwde Beugelprogramma of de nieuwe Beugel 80-100 Click PP wit. Voor veilige montage van uw dakdoorvoer kiest u de Ubbink Dakbeschotbeugel 100-131 PP. De beugels staan garant voor een snelle en nette montage en zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Ze onderscheiden zich door de bevestiging aan de zijkant. Hierdoor kunnen bestaande installaties en doorvoeren ook achteraf snel, makkelijk en veilig gemonteerd worden!

Assortiment 
Het complete Ubbink assortiment kunststof beugels bestaat uit:
Muurbeugels
- Beugel 60 PP wit
- Beugel 80 PP wit en zwart
- Beugel 100-131 PP wit en zwart 
- Nieuw! Beugel 80-100 Click PP wit
Dakbeschotbeugels
- Dakbeschotbeugel 100-131 PP wit en zwart

Nieuw! Beugel 80-100 Click PP wit
De kunststof Beugel 80-100 Click PP wit is nieuw. Deze moerloze muurbeugel, die u zowel horizontaal als verticaal kunt bevestigen, kenmerkt zich door een snelle en gemakkelijke montage. Door het klemsysteem -de voorgemonteerde clip- en de inwendige schroefdraadverankering heeft u dus geen moer meer nodig. Voor de bevestiging kunt u kiezen uit een schroef, draadeind of spijkerplug. De fijne tandjes zorgen ervoor dat u de beugel eenvoudig kunt aantrekken en fixeren op de gewenste maat. Deze handige en veilige beugel is bovendien universeel voor de 80 en 100 mm buis parallel en de 60/100 buis concentrisch. De verpakking is voorzien van een handige instructiekaart. 


Veilige installatie rookgasafvoersysteem 
Dankzij het unieke ontwerp van de beugels kunt u het hele rookgasafvoersysteem positioneren, aftekenen, boren en dan eenvoudig bevestigen. Dus een keer opbouwen is genoeg. Ook geen gepruts meer achter de rookgasafvoerleiding om af te tekenen en maar gokken op de juiste hoogte. Met het Ubbink beugelprogramma kunt u overal makkelijk bij.


Veilige montage van uw dakdoorvoer 
Om te voorkomen dat, bijvoorbeeld bij storm, uw dakdoorvoer losraakt en voor gevaarlijke situaties kan gaan zorgen, is veilige montage een must. De kunststof Dakbeschotbeugel van Ubbink bevestigt u aan de zijkant. Doordat de beugel een zwenkend gedeelte heeft, positioneert, tekent, boort en bevestigt u de beugel eenvoudig aan het dakbeschot. Vervolgens sluit u de beugel, zonder gereedschap, om uw dakdoorvoer. Deze beugel is ook achteraf te plaatsen en sluit naadloos aan op het Ubbink Luchtdicht Dakdoorvoermanchet. Voor een luchtdichte aansluiting plaatst u eerst de dakdoorvoer, dan het Luchtdicht Manchet en na positionering plaatst u de Dakbeschotbeugel via het manchet tegen het dakbeschot.

Veiligheid voorop
De installateur van rookgasafvoermateriaal draagt een grote verantwoordelijkheid. Ondeugdelijke installatie kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging. De Nederlandse fabrikanten van rookgasafvoer, verenigd in de Rogafa waartoe Ubbink ook behoort, werken graag mee aan veiligheid. Dit heeft geleid tot een duidelijk en uniform advies ‘altijd beugelen om de mof bij rookgasafvoer’. Om het voor u nog eenvoudiger te maken, heeft Ubbink vier heldere installatievoorschriften/checklists opgesteld voor: 
Voordelen
  • Eenvoudige montage door bevestiging aan de zijkant
  • Horizontale en verticale bevestiging
  • Ook geschikt voor het achteraf beugelen van bestaande verlengsystemen tot temperatuurklasse T120
  • Montagewerkzaamheden in het zicht
  • Hoogwaardig kunststof
  • Nette afwerking
  • Veilig!
Downloaden beeldmateriaal, brochure en film
Via onderstaande links kunt u het Beugelen campagnebeeld, de brochure en film downloaden.
Download hier het Beugelen campagnebeeld
Download hier de brochure Beugelen
Download hier de film Beugelen


Selecteer een onderdeel

Back to top