Menu

Verkrijgbaarheid nieuwe producten

vr | 23 aug 2019Graag informeren wij u over de verkrijgbaarheid van diverse nieuwe producten:


Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 15°-55°. Ontdek onze slimme vogel!
Met de nieuwe Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° plaatst u de warmtepomp als een schoorsteen op het dak, beschermt u de luchtwarmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt u voor geluidsvermindering door de unieke positionering. De Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° is geschikt voor de meest gangbare luchtwarmtepompen. Met de Decorio kan de luchtwarmtepomp het dak op! 

Assortiment
Solar Bevestiging en Protectie 
Ubbink heeft haar jarenlange ervaring als dakspecialist ingezet bij de ontwikkeling van een uniek programma bevestigings- en protectiesystemen, geschikt voor alle in de markt verkrijgbare zonnepanelen. Het programma Solar Bevestiging en Protectie is uitgebreid met nieuwe oplossingen, die vanaf nu verkrijgbaar zijn. 

Assortiment
                           


Haelix ventielen Air Excellent: Prestatie en design in één! 
Het Air Excellent luchtverdeelsysteem is uitgebreid met de nieuwe Haelix luchttoe- en afvoer ventielen. Het Haelix ventiel zorgt voor een fraaie afwerking van elk ventilatiesysteem in de woningbouw. Het design ventiel is tijdloos en scherp geprijsd. De Haelix ventielen zijn gemakkelijk zonder gereedschap te monteren in iedere 125 mm ventieladapter en hebben een 9-traps luchtstroombegrenzer om, in combinatie met de Air Excellent Restrictiering, ieder gewenst volume te behalen. 

Assortiment

Dubbele vogelschroot 
De dubbele vogelschroot weert vogels en klein ongedierte uit de totale dakspouw. Naast de ruimte tussen de panlat en de dakpan dekt de nieuwe dubbele vogelschroot ook de ruimte tussen de panlat en het dakbeschot af. De vogelschroot voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit en is eind juni 2019 verkrijgbaar. 

Assortiment
 
Beeldmateriaal
Voor het downloaden van beeldmateriaal klikt u op de link naar het artikel. U vindt het te downloaden beeldmateriaal bij het tabblad ‘Beeld’.


Back to top