Menu

Vakman van de toekomst wordt opgeleid met producten van Ubbink!

ma | 05 nov 2018

Samen met andere A-leveranciers draagt Ubbink bij aan de training ‘dakdekken Hellende Daken’. Deze modulaire beroepstraining is een initiatief van het kersverse opleidingssysteem ‘GAan in de Bouw’ voor dakdekkers en leerlingen.


Tekort aan vakmensen
De bouwsector kampt met een personeelstekort, dus de vraag naar goed geschoolde vakmensen neemt alleen maar toe. Daarnaast krijgt de toch al overbelaste werknemer in de bouw steeds meer verantwoordelijkheid. Door dit groeiende probleem is het idee ontstaan om een eigen opleidingssysteem te ontwikkelen met de naam ‘GAan in de Bouw’. Deze unieke modulaire beroepsopleiding voor diverse vakgebieden, waar ‘dakdekken Hellende Daken’ er een van is, wordt ondersteund door diverse producenten van A-merken, waaronder Ubbink.

Kwaliteit door training
Ubbink produceert als dakspecialist diverse oplossingen voor zowel het platte als het hellende dak. Dit varieert van lucht- en waterdicht afwerken tot levensduurverlengende ventilatie oplossingen. Om de kwaliteit van onze dakoplossingen te kunnen garanderen, hecht Ubbink veel waarde aan juiste verwerking van haar oplossingen. Het ondersteunen van een modern opleidingssysteem als ‘GAan in de Bouw’ ligt dan ook voor de hand en sluit naadloos aan bij onze missie om kwaliteit te borgen door training.

Bijdrage
Naast het leveren van dakproducten tegen een gereduceerd tarief en correcte montage-instructies, hebben wij de intentie om regelmatig op de praktijklocatie in Horst ons specialisme in te zetten. Met veel plezier hebben we de opening op 22 oktober bijgewoond, waar de meerwaarde door krachtenbundeling van de partners meteen duidelijk werd. Uiteindelijk gaat het om het afleveren van goed opgeleide vakmensen!


Back to top