Menu

Ubbink aanwezig tijdens officiële opening De Steck

do | 06 sep 2018

Ubbink was vandaag aanwezig bij de officiële opening van De Steck in Doetinchem.
De middag begon met een welkomstwoord van initiatiefnemer Henk Janssen gevolgd door een opening van gastvrouw en spreker Helga van Leur. Er was een forum onder leiding van André Oldenkamp met onder andere burgemeester Mark Bouwmans. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een gedicht van stadsdichter Tim Pardijs. Daarna was er tijd om onder het genot van een hapje en een drankje het innovatiecentrum te ontdekken.

De Steck
De Steck is gevestigd in de voormalige bibliotheek in het centrum van Doetinchem. Het geheel gerenoveerde pand biedt diverse werkplekken aan. De gehele renovatie van het pand is mogelijk gemaakt door investeerders uit het netwerk van Henk Janssen. Leuk detail, veel originele details van het pand zijn bewaard gebleven! Voor de inrichting van het innovatiecentrum is er bewust gekozen voor afwisseling tussen industrieel en duurzaamheid. Dat vind je terug in de zogenaamde sgraffiti, het second life interieur en de circulaire vloeren. 
Ubbink huurt één van de kantoorruimtes in dit nieuwe innovatiecentrum. Naast kantoorruimtes zijn er ook flexplekken, vergaderruimtes en spreekkamers flexibel te huren.

Wilt u ook een kijkje nemen in het nieuwe innovatiecentrum? Aanstaande zaterdag houdt De Steck van 10:00 tot 12:00 uur Open Huis. Klik hier voor meer informatie over De Steck.


Beeldmateriaal
Onderstaand foto's van de opening van De Steck. Klik op een foto om deze te vergroten. 


Ingang van het innovatiecentrum 'De Steck' 


Kantoorruimte Ubbink bij De Steck


Zogenaamde 'Sgraffiti' en 'Second life interieur' bij De Steck


Opening door gastvrouw en spreker Helga van Leur en initiatiefnemer Henk Janssen


Gastvrouw en spreker Helga van Leur en forumleider André Oldenkamp
Back to top