Menu

Ubbink, niet te missen!

vr | 05 apr 2019

Tijdens Building Holland van 9 t/m 11 april 2019 in de RAI Amsterdam komt u Ubbink echt overal tegen!
 


Introductie HEO
Om te beginnen in de stand van House Energy Optimum (HEO), waar het revolutionaire nieuwbouwconcept HEO wordt geïntroduceerd in Hal 10, stand 10.62! Zes A-merkfabrikanten, waaronder Ubbink, ontwikkelden dit concept, waarmee u energiezuinige en comfortabele woningen ontwerpt en bouwt tegen de laagste kosten. Er kan zelfs een verzekerde EnergiePrestatieGarantie worden afgegeven. Bezoek de dagelijkse presentatie ‘Gegarandeerde energieprestatie en lagere ontwerp- en bouwkosten’ door Jourdain Martens.
Kijk op www.bouwheo.nl voor meer informatie.

Factory Zero én nominatie iCEM (Integrated Climate & Energy Module)!
Ubbink is ook vertegenwoordigd in de stand van Factory Zero. Op Building Holland staan wij gezamenlijk met Factory Zero, Brink Climate Systems, Enervalis, WTH en Rc Panels op één stand. U vindt ons op stand 11.45 in hal 11.

Genomineerd: Uit de maar liefst 69 inzendingen maakte de jury een selectie van 15 genomineerden, verdeeld over de categorieën Circulariteit, Digitalisering en Energietransitie. De iCEM (Integrated Climate & Energy Module) van Factory Zero is genomineerd voor de Rabobank Innovation Challenge, in de categorie Energietransitie. Alle installatieonderdelen zijn compact geïntegreerd in een kast van nog geen vierkante meter, past dus in iedere laagbouwwoning. De module maakt het voor bouwers eenvoudig om gasloze woningen te bouwen. Het hele systeem komt getest uit de fabriek, wordt door het dak gehesen en hoeft alleen nog in de woning aangesloten te worden. De winnaars per categorie en de overall winnaar worden bekendgemaakt op woensdag 10 april.
 
Innovation Boulevard
Ook op de Building Holland Innovation Boulevard vindt u Ubbink, niet alleen vanuit HEO en Factory Zero, maar ook als partner van ICDuBO. Ubbink presenteert de unieke calculatiemodule DakWijs. Met de calculatiemodule DakWijs krijgt u een compleet advies voor uw hellende dak met pannenafwerking. Zo ontvangt u naast de materiaalstaat en offerte voor de Ubbink oplossingen, óók de materiaalstaat van uw aanvullende niet-Ubbink voorkeursproducten op uw tekening. Dit maatwerk advies draagt bij aan een optimale bescherming en langere levensduur van uw dak én zorgt voor een gezonder binnenklimaat!

Aanmelding en meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.buildingholland.nl en meld u hier gratis aan.
 
Tot ziens op Building Holland!


Back to top