Menu

Terugblik VSK 2020

ma | 10 feb 2020

VSK 2020: Knap handig, van Ubbink!

Van dinsdag 4 februari tot en met vrijdag 7 februari vond de VSK 2020 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ubbink kijkt terug op een geslaagde VSK 2020! De vele professionele bezoekers en de gezellige sfeer waren kenmerkend voor deze VSK.
 
Productpresentaties
Tijdens de VSK lag de nadruk op de presentatie van onderstaande oplossingen:
 • Decorio Luchtwarmtepompbehuizing 30°-55° - Met de Decorio plaatst u de luchtwarmtepomp als een schoorsteen op het dak, beschermt u de warmtepomp tegen alle weersinvloeden en zorgt u voor geluidsvermindering door de unieke positionering.
 • Air Excellent luchtverdeelsysteem - Koppelt uw woning moeiteloos aan een gezond binnenklimaat! Het Ubbink Air Excellent luchtverdeelsysteem is een innovatief, flexibel en modulair systeem, dat geschikt is voor alle mechanische ventilatiesystemen met of zonder warmteterugwinning.
  • Nieuw: Haelix ventielen - De nieuwe Haelix ventielen zorgen voor een fraaie afwerking van elk ventilatiesysteem in de woningbouw. De tijdloze design ventielen zijn gemakkelijk zonder gereedschap te monteren in iedere 125 mm ventieladapter en hebben een 9-traps luchtstroombegrenzer om, in combinatie met de Air Excellent Restrictiering, ieder gewenst volume te behalen. Prestatie en design in één!
  • Nieuw: Flexibel kanaal AE45sc - Het assortiment flexibele kanalen van het Air Excellent luchtverdeelsysteem is uitgebreid met een nieuwe variant: AE45sc. De AE45sc is zowel in beton als in een cementdekvloer te storten. Door de unieke koppeltechniek van de accessoires blijft de hoogte van het systeem beperkt waardoor er een minimale extra dekking van de cementdekvloer nodig is.
 • Nieuw: Solar Bevestiging en Protectie - Dit is een uniek programma bevestigings- en protectiematerialen, geschikt voor alle in de markt verkrijgbare panelen en iedere daksituatie. Optimaal bevestigd en klaar voor de zon met Solar Bevestiging en Protectie van Ubbink!
 • Aerfoam geïsoleerd leidingsysteem - Aerfoam is licht van gewicht, flexibel en braamloos in te korten. Tijdens het productieproces worden natuurlijke in plaats van fossiele grondstoffen ingezet, waardoor de CO2-uitstoot tot nul wordt teruggebracht.
 • Rolux Schoorsteenrenovatiesysteem - Ubbink biedt een betrouwbare en doeltreffende oplossing om een bestaand schoorsteenkanaal geschikt te maken voor rookgasafvoer van bijvoorbeeld HR ketels: het Rolux Schoorsteenrenovatiesysteem.
 • Kompakt 2.0 WTW/WP - Voor het energieneutraal maken van woningen worden steeds vaker luchtwarmtepompen toegepast. Het minimaliseren van de luchtweerstand in het toe- en afvoerkanaal is cruciaal voor een goede opbrengst van de warmtepomp. Om het maximale uit uw warmtepomp te halen heeft deze Kompakt 2.0 WTW/WP een diameter van 200 mm. Met deze maatvoering wordt een te hoge luchtweerstand voorkomen.
 • Beugel 80-100 Click PP wit - Deze moerloze muurbeugel, die u zowel horizontaal als verticaal kunt bevestigen, kenmerkt zich door een snelle en gemakkelijke montage. Door het klemsysteem -de voorgemonteerde clip- en de inwendige schroefdraadverankering heeft u dus geen moer meer nodig.
 • Concentrische Rookgasafvoer - Concentrische systemen bieden, door de buis-in-buis constructie, een extra vangnet bij lekkages. Hierdoor wordt de kans op koolmonoxidevergiftiging sterk gereduceerd. Buis-in-buis voor een veilig thuis!
Impressie VSK 2020
Ubbink kijkt terug op een geslaagde VSK 2020! Onderstaand beeldverslag geeft een impressie. U kunt de beelden vergroten en downloaden door erop te klikken.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Knap & Handig


 

 

 

 

 

 

 

 

 
Back to top