Menu

Alles heeft zo zijn plussen en minnen...

ma | 18 mei 2020

Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55°
Alles heeft zo zijn plussen en minnen...


De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° is een unieke oplossing speciaal voor hellende daken die een definitief einde maakt aan storingen in dakaansluitingen door vocht.

Volledig lucht- en waterdicht
Doordat de Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° volledig lucht- en waterdicht is en bovendien is uitgerust met twee aparte doorvoerbuizen voor de plus en min kabel, zijn kortsluiting en storingen voortaan verleden tijd.


Gangbare hellende daken
Met deze innovatieve oplossing komen wij tegemoet aan de belangrijkste wensen ten aanzien van storingsvrije dakaansluitingen. De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° voorkomt namelijk niet alleen storingen, maar is tevens geschikt voor alle gangbare hellende daken en dakpakkettypes en voorziet in een optimale plaatsingsvrijheid.

NPR-advies
Met de Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° kiest u voor zekerheid. De NPR adviseeert om de plus en min bekabeling van A tot Z in separate kabelmanagementsystemen te plaatsen. Indien u dit advies wilt volgen moet u voor beide kabelmanagementsystemen een doorvoerset installeren.

Een veilige en probleemloze installatie
Met de Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° hebben wij een nieuw waardevol onderdeel toegevoegd aan het toch al complete Solar Bevestiging en Protectie programma. De Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55° is een grote en vooral veilige stap vooruit die een stabiele en probleemloze dakinstallatie garandeert.

Wij zetten alle plussen - en minnen! - nog even voor u op een rijtje.

Plussen
  • Lucht- en waterdicht
  • Kant-en-klare totaaloplossing
  • Optimale plaatsingsvrijheid
  • Voor alle hellende daken
Minnen
  • Minder storingen
  • Minder kans op kortsluiting
  • Minder boorgaten in het dak
  • Minder beperkingen

Productadvies op maat
Heeft u nog vragen? De specialisten van Ubbink adviseren u graag. Bel onze Productadvieslijn 0313 480 300 of stel uw vraag
per mail via productadvieslijn@ubbink.nl.

Of klik hier voor onder andere de specificaties en documentatie van onze Solar Kabel- en Leidingdoorvoer universeel 15°-55°.
 


Back to top